Om oss

Vi er lidenskapelig opptatt av reise og ønsker å introdusere flere for gleden man kan få ved å velge en mer utradisjonell overnattingstype. Det er slik at de aller fleste nordmenn automatisk velger hotell når de er på reise, noe vi synes er veldig synd. Man får en helt annen reiseopplevelse ved å velge hostel foran hotell, og man sparer dessuten mye penger som kan brukes på andre ting. På disse sidene gir vi informasjon blant annet om ulike hosteller, hvorfor man bør velge hostel og hva man må tenke på hvis man skal bo på hostel.

Nordmenn er et ganske innesluttet folkeslag, og det sitter langt inne for de aller fleste å skulle dele soverom og bad med fremmede mennesker. Det er imidlertid veldig mange som en eller annen gang i ungdomsårene har bodd på internat eller på delt hybel med det som i utgangspunktet var fremmede mennesker. Tenker man tilbake til disse årene da man var student eller skoleelev innser man gjerne at dette var en flott tid som førte med seg nye vennskap og ikke minst berikende opplevelser. Hvorfor skal man ikke kunne ta en sjanse og møte nye mennesker når man reiser?

Ved å velge hostel heller enn hotell får man muligheten til å bli kjent med nye mennesker. Man får nye inntrykk og opplevelser og kan også stifte nye bekjentskaper som potensielt kan lede til langvarige vennskap. Hvorfor skal man låse seg inne på et hotellrom når man er på reise, og gå glipp av sosialt samvær og tips til attraksjoner eller aktiviteter som man aldri hadde hørt om hvis man hadde vært på egenhånd? Med dette nettstedet ønsker vi å fortelle om hva hostel er og hvorfor flere burde prøve denne overnattingsformen. Hostel gir en flott måte for å få nye inntrykk og bli kjent med nye mennesker – skal man virkelig tørre å gå glipp av alt dette?