Budsjettips for eventyrreisende

Eventyrere har gjerne ekstra gode muligheter til å reise billig på grunn av at de reiser for opplevelsens skyld heller enn for å stresse ned og slappe av. Dersom man skal på ferie for å komme unna hverdagens mas ønsker man gjerne ikke å dele soverom med andre eller reise på en overfylt buss. En eventyrer reiser imidlertid for å oppleve lokalbefolkningen og sosialisere seg med andre, så her finnes det mange pengebesparende tips.

Når det gjelder transport, så er det mye penger å spare på å reise kollektivt. Man kan dessuten vurdere å haike, noe som gir en spennende opplevelse samtidig som manmaxresdefault sparer mye penger. Over korte avstander vil dessuten en ekte eventyrer ta beina fatt. Når det kommer til overnatting er det rimeligste alternativet å sove i telt, eller under åpen himmel dersom klimaet tillater det. Et annet alternativ som er relativt rimelig er hostel. Her deler man fasiliteter med andre reisende, og det er veldig sannsynlig at man kan møte andre eventyrere som kanskje har helt andre reiseruter eller planer for opplevelser enn det man selv har. Ved å alliere seg med de man bor sammen med kan man dermed få en ekstra spennende reiseopplevelse.

Opplevelser og aktiviteter er det enda enklere å spare penger på for en ekte eventyrer. Her er det bare å knyte på seg skoene, ta sekken på ryggen og utforske enten byen eller villmarka for egen maskin. Det kan være både lurt og hyggelig å alliere seg med andre eventyrere og utforske områdene sammen. Ved å ha med drikke og mat i sekken sparer man store summer i forhold til å spise på restaurant, noe som dessuten ofte er umulig for de aller mest hardbarka eventyrerne som befinner seg i villmarka. Det er imidlertid viktig å tenke på sikkerhet, spesielt dersom man ferdes alene og langt fra sivilisasjonen. Man bør ta med godt med drikke og dessuten mobiltelefon og førstehjelpsutstyr dersom uhellet først skulle være ute.